Cristina Pedroche rebenta pels insults al fill petit d’una amiga

Rate this post

Cristina Pedroche està acostumada a que qualsevol publicació que pengi al seu compte d’Instagram, qualsevol vestit que dugui o qualsevol comentari que faci serà analitzat amb lupa pels seus detractors. Amb la de Vallecas sembla haver-hi una mena de carta blanca per dir-li de tot, i són moltes les ocasions en què ha plantat cara als haters. Però hi ha ocasions en que aquests traspassen línies vermelles. Sobretot, perquè ja no es tracta del seu cos, sinó d’un nen petit. I a més a més, el fill d’una amiga. En una de les seves darreres fotos que ha volgut compartir la presentadora, se la veu agafant en braços el petit Diego:

Una foto simpàtica i emotiva, que, lamentablement, ha servit alguns usuaris per fer comentaris verinosos no només cap a la Pedroche, sinó també sobre el nen. “Qué horror”, “El hijo de Manucho”, “Tiene bigote”, “Es negro” o “¿No queríais que se quedara embarazada? Pues ahí la teneis, como la virgen María le ha caído del cielo… Eso sí, algo tuvo que ver también el rey Baltasar de intermediario“. Comentaris que han irritat profundament la col·laboradora de Zapeando, que ha publicat una segona foto del nen, lamentant i plantant cara als haters el poc tacte i la misèria humana en ficar-se amb un nen per fer-li mal a ella:

Pedroche fa un desig en veu alta que difícilment té aspecte de complir-se: “Ojalá cuando sea mayor las redes sociales hayan dejado de ser el sitio oscuro e insensible que es a día de hoy“.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »