Cristina Pedroche es despulla per anunciar colònia i la xarxa l’afusella

Rate this post

La dona amb més seguidors a Espanya a les xarxes socials es diu Cristina Pedroche: 1,7 milions a instagram i 2,37 milions a twitter. Un mercat potencial de 4 milions de persones, més que qualsevol programa de prime time de TV. Per comparar-ho: l’espai més vist les últimes 24h va ser El hormiguero d’Ivan Rakitic que a Espanya van seguir 2,7 milions de teleespectadors. Tots els anuncis que es van emetre durant l’espai de Pablo Motos els van veure menys persones que aquesta foto que va penjar Pedroche de la colònia Sex Symbol:

Els seguidors de la col·laboradora de Zapeando de La Sexta no l’han vist mai despullada. El més a prop han estat les seves transparències per les campanades. O quan va ensenyar l’omòplat per una campanya de lluita contra el càncer. Ara que ha tancat la revista Interviu, no hi ha prou diners per pagar el nu més buscat d’Espanya. La Pedroche fa el que vol amb el seu cos i es treu la roba per vendre perfum la setmana que més colònies es venen l’any: la de Sant Valentí.

pedroche instagram

@cristipedroche

La foto de l’anunci de colònia està feta amb bon gust, sense mostrar massa res, però ha servit perquè els detractors habituals s’acarnissin amb una dona que el 2018 mostra el que vol quan vol i com vol. Una mostra de comentaris publicats al twitter i a l’instagram de Cristina Pedroche:

  • rbonedb81Madre mía! Vas de feminista y para anunciar un perfume tienes q salir así! Eso si, las azafatas de la F1 fuera eh!! Hipócrita
  • mjpr30Guarra
  • dani.c.lHay que llamar la atención para vender. Luego os quejáis de machismo y de historias surrealistas
  • frankig81Eau de choni
  • gonzalesssss7Eso es para lo único que sirves televisivamente, para enseñar. Todo el mundo sabe que eres la mujer florero de España, patética.
  • jjavisp@cacadelaverno el derecho lo tienes pero luego no pidas que a la mujer no se le use como una mercancía, que haya igualdad, etc… cuando ella es la primera que se usa como lo que reclama. Hay muchas formas de vender un perfume sin necesidad de quitarse la ropa
  • jjavispDespués de salir medio en pelotas vas pidiendo igualdad y cosas por el estilo… Que para vender un perfume tengas que salir así… tela
 

A post shared by cristipedroche (@cristipedroche) on

La xarxa cau els tòpics de sempre: si ets feminista no pots fer servir la teva bellesa de reclam, si ets de Vallecas no tens classe i el més evident: si ets guapa ofens els amargats. Pedroche va fent calaix. També anuncia una planxa de cabell, que vista així sembla un estri per castrar haters.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »