Cristina Fallarás fa un comentari sobre la Verge i es munta un ciri a la xarxa

Rate this post

La periodista Cristina Fallarás està acostumada a que les opinions que diu a televisió o que escriu als seus articles o piulades, no deixin ningú indiferent. No només això, sinó que acostuma a provocar incendis a la xarxa de l’alçada d’un campanar. En aquesta ocasió, podríem dir que la metàfora és molt apropiada. Perquè tot i que no ha parlat d’esglésies, sí d’algú que hi surt representada a totes elles, la Verge Maria.

cristina fallaras gtres

GTRES

Fallaràs, que fa un temps va rebre amenaces de mort parlant de l’exhumació de Franco, no ha arribat ara a això, però sí a sulfurar sobremanera molts usuaris per un tuit que ha escrit. Hi apareix la Verge… i els homes que la veneren: “Los hombres veneran a la virgen y le ponen medallas por eso mismo, porque es virgen. O sea porque no ha follado. Si hubiera follado ni la adorarían ni les merecería condecoración“.

L’escriptora ha donat continuïtat a un vídeo que va gravar fa un parell de dies on parla de la veneració que es té en aquest país per la virginitat, recordant a les dones que tant elles, com les seves mares, com les seves àvies no van ser verges: “La virginidad es ejemplar, es el modelo. Entonces, ¿qué somos las que no somos ejemplares o las que somos contrarias al modelo? Y encima, fíjate qué guarras somos, que gozamos“. Fallaràs es queixa que a Espanya, “miles de centros educativos entrenan a los niños con estas ideas… Y luego que si el machismo, que si la violencia… ya sabes“.

Després de publicar el comentari a Twitter, la reacció ha estat furibunda:

Queda clar que tots ells, a la Fallarás, no tenen gens de ganes de posar-li les medalles que li pengen a la Verge. 

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »