Cristiano Ronaldo confessa com va ser el divorci amb Florentino Pérez

Rate this post

Cristiano Ronaldo parla, critica i carrega contra el seu exequip el dia després de caure humiliat contra l’etern rival. El futbolista portuguès ha assegurat que la principal raó de la seva sortida del Reial Madrid va ser perquè el president, Florentino Pérez, va deixar de considerar-lo indispensable i que la relació entre tots dos es va refredar.

“Sentia que a l’interior del club, sobretot per part del president, no em consideraven com al principi. Els quatre o cinc primers anys tenia la sensació de ser Cristiano Ronaldo. Després menys. El president em mirava amb ulls que no volien dir el mateix, com si ja no fos indispensable”, ha assegurat el jugador en una entrevista que es publicarà demà a la revista France Football. Un canvi d’actitud cap a ell, la gran estrella, que va ser el preludi d’un divorci anunciat.

“Quan hi havia informacions que deien que volia marxar, tenia la impressió que el president no em frenaria”, ha afegit. A més Ronaldo també ha deixat clar que la sortida de Zinedine Zidane no va ser el motiu per decidir marxar a la Juventus.

Cristiano Ronaldo Juventus EFE (2)

EFE

“Si hagués marxat per una qüestió de diners, hauria anat a la Xina, que m’oferien cinc vegades més. No vaig anar a la Juve per diners, guanyava el mateix a Madrid, fins i tot més. La diferència és que la Juve em desitjava de veritat. M’ho van dir. M’ho van demostrar”, ha indicat. I la millor manera de celebrar-ho seria guanyant la Pilota d’Or, perquè somia en “guanyar-la una sisena vegada i superar Leo Messi”.

Tampoc ha callat sobre l’acusació de violació del què se l’acusa als Estats Units: “És clar que aquesta història interfereix en la meva vida. Tinc una novia, quatre fills, una mare que es fa gran, germanes, un germà, una família de la qual em sento molt a prop. Sense comptar la meva reputació, que és la d’algú exemplar”. Malgrat tot, ha afegit que la veritat “se sabrà algun dia” i ha promès venjança cap als qui el critiquen i fan de la seva vida “un circ”.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »