Cristiano rivalitza amb Messi: “Jo he jugat en clubs diferents i he guanyat la Champions”

Es torna a encendre la llumeta de la rivalitat entre Cristiano Ronaldo i Leo Messi. El futbolista portuguès ha tornat a parlar de la seva superioritat respecte l'argentí en el documental 'The Making Of' de DAZN.

"La diferència amb mi és que jo he jugat en clubs diferents i també he guanyat la Champions League amb clubs diferents", diu Cristiano respecte els seus cinc trofeus de Champions i els quatre de Messi. La gran diferència és que Cristiano, que en va guanyar quatre amb el Reial Madrid, en té una més que Messi per la que va aixecar a la temporada 2007/08 amb el Manchester United.

Cristiano, que està empatat amb cinc Champions com a jugador amb Alfredo Di Stefano, Paolo Maldini, Costacurta, Héctor Rial, Juan Alonso, Juan Santiesteban, Marquitos, Rafael Lesmes i José María Zárraga, només és superat per Paco Gento. Tot i això, remarca que "he estat el màxim golejador de la Champions League sis vegades seguides" i actualment és el futbolista amb més gols de la competició amb 126 gols.

Cristiano Ronaldo Messi muntatge EFE

EFE

I tot i voler quedar bé amb Messi, el gran competidor durant la seva carrera professional, ha tornat a l'egocentrisme: "Messi és un jugador excel·lent que serà recordat no només pels Pilotes d'Or, sinó per estar sempre a dalt, any rere any, com jo".

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: