Cremen 25 vehicles i 21 contenidors en menys d’una hora a Sabadell

Rate this post

Diversos incendis a la ciutat de Sabadell han calcinat un total de 25 cotxes i 21 contenidors en menys d’una hora, entre les tres i les quatre de la matinada de dimarts.

El primer avís ha arribat dos minuts passats de les tres, quan al número 24 del carrer Batlle han cremat tres contenidors i tant vehicles, com la instal·lació d’aigua i elèctrica de l’edifici han quedat afectats.

Uns deu minuts més tard s’han produït més incidents, aquest cop entre els carrers Vila de Cinca i Canonge Joncar, on les flames han acabat amb 3 contenidors, 3 vehicles i han afectat la instal·lació elèctrica de la casa situada a la cantonada.

A les 03.16 s’han produït el tercer avís al número 32 del carrer Agnès Armengol. Han cremat 5 contenidors, quatre vehicles més la porta d’un local s’han calcinat parcialment i ha quedat tocada la instal·lació elèctrica de l’edifici.

Els Bombers han rebut el quart avís a les 03.23 hores, concretament per incendi en dos punts del carrer Castellar del Vallès. Per una banda, davant el número 229, les flames han destrossat 5 contenidors i han afectat 4 cotxes; davant del número 200, han quedat calcinats 5 contenidors i 9 vehicles.

Finalment, l’últim avís s’ha rebut dos minuts abans de les quatre, per la crema d’un vehicle al carrer Pi i Maragall.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »