Coronavirus | Un madridista desaprova la rebaixa de sous: “És una donació en va”

No tots els futbolistes estan disposats a rebaixar-se el sou per tal que els seus clubs puguin afrontar econòmicament la crisi del coronavirus. Aquest dimarts, el madridista Toni Kroos es va convertir en el primer jugador que desaprova públicament les retallades de salari que alguns equips estan aplicant sobre les plantilles. 

"Una reducció de sou és com una donació en va. Estic a favor que es pagui el salari complet i que cadascú l'utilitzi per fer coses sensates. Hi ha molts llocs on és necessari ajudar", va dir l'alemany al podcast de SWR Sport. En qualsevol cas, i a diferència del Barça i l'Atlètic de Madrid, el Reial Madrid encara no ha anunciat cap ERTO ni cap reducció de fitxa dels seus futbolistes. 

Kroos, d'altra banda, ha reconegut que està preocupat pel futur del futbol. L'escenari postcoronavirus és més incert que mai: "Molts clubs no tenen ingressos planificats. Dependrà de quan de temps estiguem aturats, si tornem a jugar al maig segurament es trobaran solucions. Si es necessita parar fins l'hivern, hi haurà clubs que ja no ho faran". "El futbol canviarà tal com el coneixem", va sentenciar.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: