Converses de La Manada: “Los 300€ que he ganao al póker me los meto en droga”

Rate this post

Ana Rosa esprem La Manada. Quan ja tothom creia que estava tot filtrat, el matinal de Telecinco exposa les gravacions que s’enviaven pel grup de whatsapp, anomenat precisament La Manada, els condemnats d’agredir sexualment una jove de 18 anys als Sanfermins. El seu advocat no va voler utilitzar l’atenuant d’alienació mental transitòria però tot indica que anaven drogats. Ana Rosa ja va mostrarlos en vídeo la nit dels fets esnifant cocaïna al replà d’una escala. Ara sentim de la veu d’un d’ells: “Chavales, muy importante, no se olviden la droga… la droga, chavales, que la echaremos en falta después”. I un altre en plena festa i sota els efectes d’alguna substància estupefaent brama:  “Vaya vacilón de churra que tengo, tío. Los 300 euros que me tocaron en el póquer me los estoy tomando en droga, tío”. Per qui no entengui el seu idioma, el que diu es que va colocat fins al nas.

En un altre moment previ al viatge Sevilla-Barcelona-Pamplona un dels violadors especula sobre comprar píndoles, que cal aclarir que no són per a la tos sinó d’èxtasi o alguna altra droga sintètica: “Quillo, la verdad es que no me he acordado de las pastillas hasta ahora que habéis dicho lo de comprar las cosas éstas… Como lo cojan allí con pastillas a ver si lo vamos a ver encarcelados en Croacia… ¡Que no se las lleve, cabrón!”. Tot sembla indesxifrable, però el brètol ve a dir que compte en comprar droga, que si els enxampen els tancaran a comissaria. Allò de Croàcia deu ser perquè Rakitic jugava al Sevilla C.F. abans de venir al Barça.

la manada t5

Telecinco

Seria només patètic si no fos perquè una noia de 18 anys quan anava beguda va ser empesa a un portal i va ser violada vaginal, anal i bucalment sense preservatiu i alhora per cinc homes drogats, dos d’ells de les forces i cossos de seguretat d’Espanya. I un jutge diu que va ser una orgia consensuada i dos diuen que no va ser violació. Si Ana Rosa ajuda a fer-nos una imatge més exacta dels presos, l’espera per la sentència definitiva del Tribunal Suprem es farà menys feixuga.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »