Concentracions a tot el país per demanar la fi de la repressió

Rate this post

Concentracions al migdia d’aquest dimecres d’aturada de país a tot Catalunya per reclamar la fi de la repressió i l’excarceració dels presos polítics: els presidents de l’ANC i Òmnium, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, i el vicepresident Oriol Junqueras i set consellers i conselleres del Govern empresonats a Madrid arran de la proclamació de la República catalana. Mentre, el president Carles Puigdemont i 4 consellers i conselleres més estan a Brussel·les, en llibertat vigilada i reclamats per la justícia espanyola.

A la plaça de Sant Jaume, a Barcelona, els participants en l’aturada han començat a arribar bastant abans del migdia. A la resta del país, les concentracions convocades per la Taula per la Democràcia, les entitats de la societat civil i els partits independentistes es realitzen a les delegacions territorials de la Generalitat, així com davant dels centres de treball.

 

Les concentracions de protesta per la repressió de l’Estat es reproduiran a les 18h davant els ajuntaments del país, en la segoina aturada general de país convocada després del referèndum de l’1 d’octubre. L’anterior, celebrada el 3 d’octubre, va tenir un seguiment massiu a tot Catalunya. 

Hi haurà ampliació

Anar a la font
Bernat Aguilar

Powered by WPeMatico

Translate »