Compromís i PSPV tanquen l’acord de govern a l’Ajuntament de València

Compromís i el PSPV han tancat finalment avui la repetició de l’acord de govern a l’Ajuntament de València que van iniciar el 2015. Després de setmanes de duríssimes negociacions, fins i tot amb un trencament de les converses, les dues formacions han acordat que l’executiu municipal compti amb amb dues vicealcaldies, una per a cadascuna de les dues formacions. Pel que fa al repartiment de les nou àrees de gestió, Compromís n’ocuparà cinc, i el PSPV, quatre.

L’alcalde i líder de Compromís, Joan Ribó, s’ha felicitat pel pacte i ha explicat que l’acord està signat però encara no desenvolupat, i que, per tant, encara no es coneix el nom dels regidors que estaran al capdavant de cada àrea. No obstant això, sobre la distribució de competències, ha avançat que s’ha seguit una “línia semblant a la de la Generalitat” Valenciana perquè cadascuna d’aquestes formacions continuï ostentat regidories que gestionava en l’anterior legislatura.

Per la seva banda, la futura vicealcaldessa i líder del PSPV, Sandra Gómez, ha destacat que la ciutat compta de nou amb “un acord de govern progressista, estable i madur”. “Hem de felicitar-nos per això. Ha costat una mica de temps però les coses bones costen”, ha emfatitzat.

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: