Compren 1.300 m² per al camí de ronda Fenals-Lloret

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha arribat a un acord amb un propietari per comprar-li els terrenys del futur camí de ronda entre la platja de Lloret i la platja de Fenals, ara incomplet. Segons el conveni amb el propietari, signat ahir, el tram adquirit és de 1.313,44 m² i inclou la finca de Cala Banys i la que hi ha entre la mateixa cala i el castell de Sant Joan.

L’alcalde, Jaume Dulsat, explica que el consistori es compromet a posar a licitació les obres de construcció d’aquest tram, que podrien començar abans de l’estiu. A més, el bar de la cala Banys, que gestiona el propietari dels terrenys adquirits, serà considerat un valor turístic i paisatgístic a protegir i serà declarat un bé d’interès municipal. L’acord detalla que es protegiran les plantes i els arbustos existents en el corriol que connecta es Safareig i l’espanyador des Creus.

Els terrenys adquirits estan afectats pel projecte del camí de ronda entre la platja de Lloret i la platja de Fenals, que forma part del pla de reconversió turística de Lloret 2015-2020, en què treballen l’Ajuntament, la Generalitat, la Diputació i la Mesa Empresarial de Turisme.

Un tram que es resisteix

Queda pendent que l’Ajuntament arribi a un acord amb l’amo de la finca entre el castell de Sant Joan i la platja de Fenals. El consistori ho negocia des de fa temps. De moment, posa a licitació la millora del tram entre la platja de Lloret i la cala Banys, l’únic dels tres que està fet i que millorarà.

Anar a la font – El Punt Avui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: