Competició obre un procés d”informació reservada’ per estudiar si sanciona Piqué

Rate this post

El Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol s’ha reunit aquest matí per analitzar, entre altres coses, la denúncia de la Lliga a Gerard Piqué per la celebració del gol de l’empat en l’últim derbi contra l’Espanyol a Cornellà-El Prat​. Segons la Cadena SER, el Comitè ha decidit obrir un procés d”informació reservada’ per decidir si sanciona el central del Barça.

El gest de Piqué, silenciant una part de la graderia de l’RCDE Stadium després de fer l’1-1 amb un cop de cap, va provocar que la Lliga, per primera vegada, canviés el seu protocol i personalitzés la denúncia en la figura d’un futbolista. Aquest procés d”informació reservada’, que se centra en escoltar a tots els protagonistes, haurà de servir per sancionar Piqué o arxivar el cas. 

L’absència de jurisprudència converteix la celebració de Piqué en una causa especial. La Lliga, a partir d’ara, es veurà obligada a denunciar totes les celebracions que siguin susceptibles de ferir alguna sensibilitat, per petita que sigui.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »