Comín, sobre el Consell per la República: “Hem de sortir del perímetre repressiu de l’Estat”

Rate this post

El conseller a l’exili i responsable del Consell per la República, Toni Comín, ha defensat el Consell com una eina per sortir del “perímetre repressiu” que està marcant l’Estat espanyol a Catalunya. En una entrevista a TV3, el conseller ha dit que, a mesura que Catalunya avanci cap a la independència, la repressió de l’Estat augmentarà.

El conseller també ha convidat totes les sensibilitats i actors del republicanisme i l’independentisme a fer costat al Consell i a unir-s’hi perquè el que es vol des d’aquí és “teixir una unitat estratègica que permeti avançar”. Comín també ha afegit que la voluntat principal de l’entitat és aconseguir reconeixement internacional del dret a l’autodeterminació de Catalunya mantenint el mandat de l’1-O i del 21-D.

Comín també ha urgit tots els votants del referèndum de l’1-O a inscriure’s al Consell, atès que tindrà un paper “cabdal” en el camí cap a la independència. Alhora, el conseller a l’exili ha recordat que Catalunya està en trànsit cap a la república.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »