Comencen a enderrocar els edificis de l’antic Prat Gran

A poc a poc, els treballs per retornar al seu estat original el terreny en el qual, els darrers anys, ha estat ubicat el Prat Gran d’Encamp avancen a poc a poc. De l’antic parc ja han desaparegut alguns elements claus com ara els jocs infantils o les tirolines. Aquest dijous ha començat també l’enderroc dels edificis. El primer a caure ha estat l’antiga seu del servei de circulació.

Fa dies que les obres a l’antic Prat Gran han començat. L’objectiu és retornar el terreny al seu estat original i, després, urbanitzar la zona, un cop finalitzat el contracte de lloguer entre comú i la propietat. En primer lloc, s’ha aixecat tota la zona asfaltada i també s’han enretirat els jocs infantils, com ara el parc Pocoyó, o la tirolina i els llits elàstics.

Aquest dijous s’ha avançat a una altra fase dels treballs: l’enderroc dels diferents edificis que hi havia al parc. Les màquines de Copsa, l’empresa contractada per fer les obres, han començat a derruir, en primer lloc, l’immoble que havia albergat les oficines del servei de circulació d’Encamp, ara traslladades, igual que el despatx de policia, a l’antiga seu del comú, a l’avinguda François Mitterrand.

Al llarg del dia les tasques han avançat de forma important i la caseta pràcticament ha desaparegut. Els pròxims dies, els treballs continuaran avançant. Per davant encara queda l’edifici on hi havia el despatx de política, però també el del bar, els lavabos o el quiosc, entre altres estructures.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: