Com va viure Ana Rosa la detenció del marit? El seu entorn la veu “molt tocada”

Rate this post

Dimarts va saltar la que sens dubte, és una de les notícies de l’estiu. Juan Muñoz, empresari sevillà, marit d’Ana Rosa Quintana i pare de dos dels seus fills, va ser detingut per fer suposats xantatges via el comissari Villarejo, l’expolicia empresonat acusat d’extorsionar amb gravacions com les de Corinna i Joan Carles. El jutge de l’Audiència Nacional que instrueix el cas Villarejo va decidir que el marit d’AR passi dos dies a la garjola. Avui estan citats ell i el seu germà per interrogar-los sobre unes cintes on, presumptament, encarregaven l’espionatge a un deutor per extorquir-lo a canvi de diners.

ana rosa marit ulleres sol gtres

GTRES

Els espectadors d’El programa de Ana Rosa, ara El programa del verano en absència estiuenca de “mama oca”, esperaven el programa de dimecres amb crispetes. Però a Joaquin Prat, el presentador substitut, se li va assecar la saliva només de pensar en parlar de la seva cap i va fer mutis por el foro. De fet, van començar el programa parlant d’una “ola de calor”. Calor la que van passar els membres de l’equip imaginant com enfocar el tema. Però El programa del verano va preferir no parlar de la noticia del verano. Prat va dir en acabar el programa, “mañana hablaremos de todo, pero todo a su debido tiempo”. 

Però, com i on va viure la presentadora la detenció del seu marit? Segons el suplement Jaleos del diari El Español, la notícia va agafar totalment per sorpresa tant Ana Rosa com Muñoz, mentre gaudien de les seves vacances: “Ha sido un golpe duro e inesperado. Los que estamos a su alrededor no hemos querido avasallarla a mensajes porque serán unos días muy difíciles. Aunque sus respuestas son muy escuetas, ella está tocada“, ha assegurat una bona amiga de l’autodenominada ‘reina dels matins’. En el moment de la detenció, Muñoz i Ana Rosa es trobaven justament a Madrid, tot i que els darrers dies han estat a Sotogrande i Eivissa.

 

A post shared by Me encanta vivir (@anarosaquintana) on

Segons sembla, Quintana estava a la capital per motius de feina i reunions: “En estos momentos ella quiere estar a su lado. Es su principal apoyo. Ana Rosa quiere que sus hijos se enteren lo menos posible“, ha dit la font al mitjà. “Ana Rosa se encuentra “muy pendiente” para reunirse con su marido lo antes posible“. De moment, el darrer missatge de la presentadora al seu compte d’Instagram, hores abans de la detenció del marit, correspon a una fotografia d’un reportatge de la revista “AR” que mai va veure la llum, de fa un parell d’anys.

Me encanta, han pasado un par de años. Recuerdos”. El que no se li oblidarà mai a Ana Rosa és l’estiu del 2018.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »