Com podria ser el Samsung S11 que es presentarà en el Mobile World Congress de Barcelona

El proper mes de febrer, i com ve sent costum, Samsung presentarà en el Mobile World Congress de Barcelona el seu nou model estrella, el Samsung Galaxy S11, un dels mòbils Android més importants i desitjats cada any pels usuaris de tot el món. Segons els rumors i les filtracions que estan tenint lloc en les últimes dates, les principals novetats del S11 serien, de moment, quatre. Les coneixerem més concretament.

Quatre novetats destacades

Per començar, tot apunta que el telèfon estrella de la multinacional sud-coreana comptarà amb un mòdul de càmera posterior rectangular. El mòdul de càmera horitzontalment alineat en el centre que porta la família del Samsung Galaxy S10 probablement no es traslladarà als S11. Al seu lloc, el format d'un mòdul rectangular alineat verticalment a l'esquerra del centre serà segurament l'escollit per Samsung.

Render S11

A més, en la part frontal del mòbil ens trobarem una única càmera selfie centrada i perforant la pantalla. Una perforació de pantalla que en els Galaxy S10 té lloc en la part dreta en lloc del centre. Per tant, es podria pensar que els S11 podrien adoptar l'aspecte de la línia del Samsung Galaxy Note 10 i integrar una càmera única i centrada.

Pel que s'ha filtrat fins al moment, tot apunta a què tots els botons físics de la família Galaxy S11 estaríann en el costat dret del dispositiu, sent aquests el botó d'encesa i el control de volum. Per la qual cosa es pot intuir que el polèmic botó Bixby que generalment sol situar-se a l'esquerra dels Galaxy desapareixeria.

Una novetat molt destacable i que suposaria un abans i un després en la família Galaxy S, és la més que probable desaparició del connector per a auriculars. Els S11 serien els primers de la seva classe a Samsung en els quals no hi hauria entrada per a auriculars de 3,5 mil·límetres, tal com ja succeeix a moltes altres marques de telèfons de primer nivell.

Altres aspectes interessants

D'altra banda, alguns esbossos que han sortit a la llum presenten maquetes del S11 amb la pantalla menys corbada en els extrems que la dels S10. Quant al processador que inclourien, tot sembla apuntar que seria el potent Qualcomm Snapdragon 865 per als Estats Units i l'Exynos 990 per a la resta de països. A més, es preveu que el més assequible de la gamma compti ja amb 8 GB de RAM, tret de potser en el cas del S11e que podria, si potser, portar 6 GB.

Render S11 Bis

Quant a les característiques de la càmera, els rumors apunten a unes millors molt cridaneres, ja que s'espera que la resolució de la mateixa sigui de ni més ni menys que 108 MP i amb una capacitat de zoom òptic de 5x combinat amb una estabilització d'imatge òptica (OIS). I, en cas de confirmar-se, el més sorprenent vindria del costat de la qualitat d'enregistrament de vídeo, que es comenta que seria de 8K.

Per finalitzar, la freqüència d'actualització de pantalla podria ser de 120Hz, deixant així enrere els 90Hz actuals i convertint el S11 en un mòbil ideal també per als jocs.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: