Colau volia afavorir Mediapro

L’Ajuntament de Barcelona va atorgar una subvenció directa de 250.000 euros al grup audiovisual Mediapro per dur a terme el concert “Barcelona, ens en sortirem” per homenatjar la ciutat durant la pandèmia de coronavirus. Finalment, l’esdeveniment es va suspendre per la polèmica suscitada per l’alt cost en les arques públiques que s’anava a invertir. El regidor de presidència Jordi Martí va ser l’encarregat d’atorgar la subvenció, segons va avançar aquest divendres Crònica Global.

L’alcaldessa de Barcelona, però, ha evitat comparèixer per donar explicacions i, en el seu lloc, serà el regidor de Presidència i Pressupostos Jordi Martí qui doni la cara per donar explicacions sobre els procediments seguits en l’organització del concert.

La no compareixença de Colau ha irritat als grups de l’oposició al consistori, que han reclamat “que sigui Ada Colau qui respongui davant els grups de l’oposició i la ciutadania, tal com vam demanar, ja que va ser la mateixa alcaldessa qui va anunciar el concert als mitjans de comunicació com a iniciativa sorgida de la pròpia alcaldia”. En un comunicat conjunt dels grups municipals d’ERC, JxCat, C’s, BXC i PP, manifesten que “si l’alcaldessa és la persona més indicada per presentar la iniciativa, també ho ha de ser per respondre al respecte un cop suspès”.

Els grups municipals recorden que “l’alcaldessa pot comparèixer conjuntament amb qui estimi convenient per tal de donar els detalls tècnics de la contractació si no n’és coneixedora, sense que això sigui un motiu per eludir la seva presència a la Comissió”.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: