“Colau hauria de denunciar el règim criminal de Maduro”

L’executiu espanyol Anton Torrents, que ha viscut onze anys a Veneçuela i té aquesta nacionalitat, es mostra molt crític amb el paper de l’esquerra espanyola pel que fa a aquest país. En la seva opinió “Pablo Iglesias i Ada Colau haurien de denunciar el règim criminal de Maduro”.

Torrents, que va militar al comunisme en la seva joventut, afegeix que “no crec que els dirigents de Podem siguin d’esquerra” perquè “l’esquerra és millorar el món”.

També opina que “Pedro Sánchez va cometre l’error de menysprear Guaidó” en la seva visita a Madrid i assegura que “no entenc la política del PSOE amb Veneçuela”. “El problema -insisteix- és que està morint la gent”.

Entre altres raons perquè “Zapatero està fent el paper de la trista figura” i que Guaidó podria ser “l’Adolfo Suárez veneçolà”. Assegura, d’altra banda, que “els metges cobren dotze euros al mes” i afirma que “el chavisme ha destruït el teixit social i industrial”.

L’executiu, ara retirat, va ser un dels pioners a Catalunya del big data i el cloud computing, va treballar per Nixdorf-Siemens i va ser un dels fundadors de l’empesa Synera (Synapse Electronic ERA).

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: