Colau fa gala de suports de personalitats com Manuel Castells: “Jo votaré l’alcaldessa”

La candidata de Barcelona en Comú, Ada Colau, i el número dos de la llista, Joan Subirats, han estat acompanyats avui d’intel·lectuals com el sociòleg Manuel Castells per presentar el manifest de suport a la candidatura dels comuns que han signat 165 personalitats d’àmbits com la cultura, la ciència i el món judicial. Entre els signants hi ha noms com el de les actrius Pilar Bardem i Andrea Ros; actors com Juan Diego Botto, Eduard Fernández i Alberto San Juan; directores de cinema com Mar Coll i Neus Ballús; sociòlegs com el mateix Castells o Marina Subirats i Sara Moreno, i escriptors com Miqui Otero, David Castillo o Rosa Regàs -que va anar de número cinc de la llista del socialista Jordi Hereu, el 2011, i va declinar entra al consistori-, entre molts més.

El manifest, que porta per títol ‘Quatre anys més per a Barcelona’, defensa que la ciutat és “esperança contra la por” i assegura que, durant aquests quatre anys, Barcelona ha sigut un “exemple d’implicació més enllà de les seves obligacions”. És el segon document de suports que presenta, en campanya, l’equip de Colau q ue ja va exhibir suports intermacionals, com el de l’alcalde de Nova York, Bill de Blasio. 

Consulta aquí tots els signants del manifestEn la presentació del text, el sociòleg Manuel Castells ha assegurat que ell votaria l’alcaldessa Ada Colau. “Són persones com nosaltres, no són polítics professionals”, ha defensat, i ha assegurat que el govern dels comuns ha aconseguit parar “l’ofensiva devoradora” que patia la ciutat. El moment emocionant del míting l’ha protagonitzat l’actiu Bàrbara Mestanza, de The Mamzelles, que ha explicat que va conèixer Colau a través de la PAH quan els havien embargat el pis on vivia amb la seva mare i estaven a punt de quedar-se també el de l’àvia. “Si tu ets el futur jo voto la Colau per tu”, ha assegurat que li ha dit avui la seva mare a través de WhatsApp.

Meztanza ha explicat que ella no creia en la política i que això va canviar quan va arribar Colau. “Només ho faria per tu”, li ha dit a la candidata després de remarcar que ella no hauria parlat mai de política. I la candidata, visiblement emocionada, ha agraït el suport i ha demanat confiança per governar quatre anys més.

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: