Colau es conxorxa amb els alcaldes metropolitans per salvar el tramvia

Rate this post

L’alcaldessa de Barcelona Ada Colau crema els últims cartutxos per salvar la connexió del tramvia per la Diagonal, una proposta que es debatrà demà en un ple extraordinari i que, si res no canvia, quedarà dins del calaix perquè Esquerra Republicana manté el vot negatiu tot i l’intent in extremis dels comuns, d’arribar a un acord polític que escenifiqui “una entesa de mínims”. El govern municipal sap que ho té molt difícil i en un nou intent de defensar la connexió del tramvia com la millor opció, avui ha buscat el suport dels alcaldes metropolitans. Colau ha fet un vitage amb el Trambesòs acompanyada de l’alcaldessa de Badalona Dolors Sabater, l’alcalde de Sant Adrià del Besòs Joan Callau, l’alcalde de Sant Joan Despí Antoni Poveda i regidors d’altres poblacions com Esplugues del Llobregat, i ha demanat que es desencalli el bloqueig polític. Així ho ha recollit la regidora de mobilitat Janet Sanz en un tuit a les xarxes socials:

L’alcaldessa de Barcelona ha demanat al líder dels republicans Alfred Bosch que “escolti la ciutadania” i que “llegeixi el seu propi programa electoral” perquè en ell apareix allargar el tramvia entre Glòries i el passeig de Sant Joan. “Demà escollim entre dues alternatives molt clares i molt senzilles: o mantenim l’status quo i mantenim dos tramvies sense connectar amb tot el perjudici de salut i mobilitat o avancem en la connexió, avancem en salut i mobilitat i avancem en ampliar la gestió pública dels tramvies”, ha dit Colau. 

La qüestió del tramvia s’havia de sotmetre a votació en el ple del passat 23 de febrer però l’ambient enrarit que planava sobre la sessió arran de l’exili de la diputada d’ERC Marta Rovira i l’entrada a presó dels consellers van portar els grups a suspendre’l. “Avui no és el moment d’escenificar baralles”, deia Ada Colau conscient que la proposta no comptava amb el suport dels republicans. 

Anar a la font
Gisela Rodríguez

Powered by WPeMatico

Translate »