Colau avala l’estat d’alarma i tanca parcs i jardins per frenar el coronavirus

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha avalat l'estat d'alarma decretada dissabte pel govern espanyol, i ha demanat als barcelonins que no surtin de casa si no és essencial. Per això, ha anunciat el tancament de tots els parcs i jardins de la ciutat per frenar el brot de coronavirus. 

En una roda de premsa telemàtica que ha ofert des de casa seva aquest diumenge el matí, l'alcaldessa ha dit que "és necessari un marc de coordinació, és moment de fer el màxim esforç i prendre tots alhora les mateixes mesures per poder contenir el contagi".  L'alcaldessa ha assegurat saber que "aquesta situació genera angoixa i por" però ha insistit que "a Barcelona ningú quedarà sol"

Colau també ha explicat que ja ha signat el seu propi decret d'alarma, on fixa que el 44% de la plantilla municipal anirà a treballar perquè s'ocupen de feines essencials.

També ha demanat a govern espanyol adoptar mesures ambicioses per atendre les necessitats de les famílies, els treballadors, els autònoms i les petites i mitjanes empreses, perquè es formi un "escut social" que eviti situacions de crisi com les que es van donar el 2008.

Hi haurà ampliació

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *