Ciutadans reclama que el govern de Colau doni explicacions pel contingut de ‘La Sotana’

Rate this post

El gag sobre l’Espanyol que van dur a terme els membres de ‘La Sotana‘ a Betevé ràdio ha portat més cua de l’esperada. Aquest divendres el grup municipal de Ciutadans a Barcelona ha sol·licitat que algun membre del govern d’Ada Colau comparegui per donar explicacions sobre el contingut del programa.

En un document, Carina Mejías, presidenta del grup, reclama que algú respongui “davant les opinions ofensives dirigides als aficionats del RCD Espanyol i al propi club de futbol”.

Queda clar que l’humor irreverent i sovint polèmic de ‘La Sotana’ no està fet per tots els públics. Aquest dimecres Betevé va anunciar que prescindia del programa d’humor argumentant que a l’espai s’havien fet “referències ofensives que entren en contradicció amb la línia editorial i els valors de Betevé com a mitjà de comunicació”.

Posteriorment, i una vegada el programa ja s’havia cancel·lat, l’Espanyol va emetre un comunicat on denunciava “els comentaris ofensius i fora de lloc” que s’havien proferit contra el club blanc-i-blau.

Anar a la font
Pau Cusí

Powered by WPeMatico

Translate »