Ciutadans proposa tancar el CAC

Ciudanos, en un comunicat, assegura que “tancarem el Consell de l’Audiovisual de Catalunya”. Aquesta és una de les mesures que contempla el partit en relació a el món audiovisual català en cas de poder governar.

“Tots sabem que els separatistes s’han cregut que TV3 és seva, però també sabem que és una cadena que paguem tots. I no podem seguir permetent que un espai de tots segueixi sent una trinxera ideològica. És el moment d’apostar per uns mitjans públics de tots, que fomentin la convivència, que no assenyalin a què pensa diferent”, asseguren.

Per això des de Ciutadans “acabarem amb la publicitat institucional repartida a dit per finançar mitjans afins a la causa independentista”. “Garantirem la pluralitat i independència de la CCMA”; “Impulsarem un nou codi ètic per als treballadors de la CCMA”; “Assegurarem una eficient gestió dels recursos de la CCMA perquè la seva estructura respongui a les necessitats reals dels catalans”; “Promourem uns mitjans basats en la neutralitat, la pluralitat i el respecte”, són altres de les mesures proposades.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: