Ciutadans denuncia “tripijocs” de Rahola a TV3

La diputada de Ciutadans, Blanca Navarro, durant la comissió de control a la CCMA al Parlament, ha denunciat els “tripijocs” de Pilar Rahola i ha demanat que la mateixa deixi de ser col·laboradora de TV3.

Navarro ha lamentat, en referència a Rahola, que hi hagi “alguna opinadora hiperventilada de la qual ja hem parlat i vistos els tripijocs en què està ficada li hem reclamat que deixi de rebre diners públics de tots els catalans”.

“Senyora Llorach, tenen contractada a una persona [Rahola] que diu que no ha aconseguit instal·lar el relat públic, que ERC domina TV3 i que a partir d’ara ho faran ells. Quina explicació pot donar-nos d’aquesta línia política?”, li ha preguntat a la presidenta en funcions de la CCMA.

De la mateixa manera, ha criticat que els partits independentistes mostrin en públic “obscenament les seves baralles pel control del pensament únic”. En aquest sentit ha recordat també que Ciutadans “som silenciats en els mitjans de comunicació públics tot i representar a 1,1 milions de votants i ser la força més votada a Catalunya”

Llorach ha contestat que “els directors dels mitjans treballen intensament perquè hi hagi analistes i tertulians que cobreixin tot el ventall de possibilitats i d’opinions que hi ha a Catalunya. Treballem bé i ho seguirem fent així”.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: