Ciutadans assegura que tancarà el CAC

Ciudanos, en un comunicat, assegura que “tancarem el Consell de l’Audiovisual de Catalunya”. Aquesta és una de les mesures que contempla el partit en relació a el món audiovisual català en cas de poder governar.

“Tots sabem que els separatistes s’han cregut que TV3 és seva, però també sabem que és una cadena que paguem tots. I no podem seguir permetent que un espai de tots segueixi sent una trinxera ideològica. És el moment d’apostar per uns mitjans públics de tots, que fomentin la convivència, que no assenyalin a què pensa diferent”, asseguren.

Per això des de Ciutadans “acabarem amb la publicitat institucional repartida a dit per finançar mitjans afins a la causa independentista”. “Garantirem la pluralitat i independència de la CCMA”; “Impulsarem un nou codi ètic per als treballadors de la CCMA”; “Assegurarem una eficient gestió dels recursos de la CCMA perquè la seva estructura respongui a les necessitats reals dels catalans”; “Promourem uns mitjans basats en la neutralitat, la pluralitat i el respecte”, són altres de les mesures proposades.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: