Cifuentes retreu a Arrimadas no presentar-se a la investidura

Rate this post

La presidenta de la Comunitat i del PP de Madrid, Cristina Cifuentes, ha afirmat que si estigués en la situació d’Inés Arrimadas ja hauria presentat la seva candidatura per ser investida presidenta a Catalunya, i ha opinat que hi ha moments en què cal exercir el lideratge “més enllà del que convingui estratègicament”.

“Inés Arrimadas ni hi és ni se l’espera”, ha assenyalat Cifuentes durant una entrevista al Canal 24 hores de TVE, preguntada sobre si creu que la líder de Ciutadans a Catalunya hauria d’haver presentat la seva candidatura per ser investida presidenta.

“Em resulta molt difícil posar-me al lloc d’una altra persona, però si jo hagués guanyat les eleccions no només presentaria la meva candidatura, ja ho hauria fet”, ha continuat dient.

Cifuentes veu “molt decebedor” que la líder d’un partit que ha guanyat uns comicis “no exerceixi aquest lideratge”, i ha insistit que “no es tracta de guanyar o de perdre”, sinó que “cal prendre decisions més enllà del que convingui estratègicament”.

En aquest sentit, s’ha mostrat convençuda que molts catalans que van votar Cs per no votar a una força nacionalista han d’estar “una mica decebuts”.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »