Chen Yansheng, de nou a Barcelona per rematar la temporada

El president de l’Espanyol, Chen Yansheng, ha tornat a Barcelona per rematar la temporada i ser present en diversos actes institucionals. El dirigent xinès, que assistirà aquest dissabte al partit contra la Reial Societat a l’RCDE Stadium que pot representar la classificació europea al club, s’ha reunit amb  diversos directius de les televisions regionals que emeten partits de LaLiga Santander a la Xina. A la reunió també hi eren presents directius de la cadena SuperSports, forquilla dels drets d’emissió de LaLiga a la Xina.

L’objectiu dels representants d’aquests mitjans era conèixer el club i les característiques de l’estadi, i s’han interessat per les particularitats de les retransmissions de la Lliga espanyola. Per a Chen ha sigut una gran oportunitat per donar a conèixer l’Espanyol entre diversos agents mediàtics del gegant asiàtic.  Hores més tard el president ha anat a la festa que ha celebrat la Lliga a l’RCDE Stadium. 

El llegat de Josep Manel Casanova

On també ha pogut acudir el president de l’Espanyol ha sigut a l’acte de bateig de la residència del club, situada al costat de la Ciutat Esportiva Dani Jarque i que ja porta el nom de Josep Manel Casanova, caçatalents blanc-i-blau durant unes quantes dècades i a qui el club ha volgut homenatjar. Ha sigut un acte amb el seu fill, Carles Casanova –actualment treballant al club–, diversos familiars i jugadors formats al planter. 

“És un reconeixement a una persona clau en el desenvolupament de la part esportiva del club”, ha explicat Òscar Perarnau, que ha afegit que “quan va sorgir la idea va ser molt ben acollida per tots; tant el president com el consell d’administració van dir que sí”. Perarnau ha apuntat que Casanova va ser el seu “mestre esportiu”, i ha recordat com va començar a treballar al club. “Humanitat, dignitat, humilitat, treballador, constant, generós, valent…”, són alguns dels qualificatius que ha utilitzat el director general esportiu. La dona de Josep Manel Casanova, Mercè Palma, ha subratllat que “aquest homenatge, aquest bateig, és impagable”. Així mateix, ha agraït als dirigents actuals el reconeixement i ha recordat que Casanova “va canviar la història de l’RCD Espanyol”. El director de l’Escola Túrbula, Joan García, i l’alcalde de Sant Adrià de Besòs, Joan Callau, han coincidit en la seva il·lusió per poder participar en un acte tan emotiu i han destacat la figura de Casanova com a impulsor de la residència i de la ciutat Esportiva.

Anar a la font – Ara.cat – ESPORTS

Deixa un comentari

%d bloggers like this: