Cessat el cap de prevenció de la Policia autor d'el pla contra el coronavirus

La Policia Nacional ha cessat a el Cap de Servei de Prevenció de Riscos Laborals i autor de el pla d'actuació de el cos contra el coronavirus , José Antonio Nieto , segons han confirmat fonts d'Interior i sindicals.

La destitució de Nieto s'ha produït després la publicació en els mitjans d'un esborrany de mesures de prevenció en el cos abans que el text definitiu fora comunicat oficialment.

El Sindicat Unificat de Policia (SUP) ha denunciat en un comunicat que la decisió s'ha produït sense un motiu objectiu, a tres mesos de la jubilació de el "màxim especialista" en riscos laborals de el cos i després que transcendís aquest document "sense avís alguna sobre el seu caràcter d'esborrany "només unes hores abans de ser difós de forma oficial amb la signatura de el director general d'el cos.

En un comunicat, la Unió Federal de Policia Nacional ha rebutjat la destitució de Nieto "per raons que ningú ha explicat fins al moment" i ha valorat la seva trajectòria i la seva condició de "figura clau" en el desenvolupament de programes i recomanacions per evitar el contagi de policies pel Covid-19 .

Segons la seva opinió, es tracta d'un error i un "acte de greu d'irresponsabilitat", pel que demana la seva reposició al seu lloc de treball i l'assumpció de responsabilitats dels responsables d'aquesta decisió.

20 minutos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *