Cepeda desafia el xicot d’Aitana declarant-se públicament

Rate this post

Operación Triunfo s’ha acomiadat de l’audiència aquest dimarts amb una gala especial rememorant els millors moments d’aquesta edició. Tornar a veure els setze concursants a sobre de l’escenari ha generat molta expectació, especialment per una actuació en concret.

La parella formada per l’Aitana i en Cepeda és, potser, la que més curiositat ha generat. La tensió sexual ha palpitat entre ambdós gairebé des del principi, unint-se moltíssim i generant tot un mar de llàgrimes el dia de l’expulsió del noi. La catalana no podia veure’s sense ell, i en tots els retrobaments que han tingut des de llavors, se l’ha pogut veure mirant-lo enfavada.

aitana i cepeda 2 tve

TVE

Les mostres d’estima han estat una constant, i estrany era el moment en què no estaven abraçats. Ara bé, la situació no és fàcil, perquè Aitana té parella fora. El seu estimat Vicente l’ha d’esperar a casa amb la mosca darrere de l’orella, i ara encara més després de com ha actuat Cepeda en aquesta última gala.

Twitter va revolucionar-se quan la parella va interpretar de nou la romàntica No puedo vivir sin ti. Les mirades, els gestos i les paraules plenes de significat van delectar els seus seguidors. Però quan tot va esclatar, va ser amb una ‘equivocació’ de Cepeda. El jove va confondre’s, presumptament, i va dir “yo te quiero más” en comptes del “yo quiero más” que diu la cançó.

Un gest que no va passar desapercebut a la xarxa, destacant molts que el xicot d’ella estava a la grada mirant-ho tot.

Tota una declaració d’intencions que fa que les mirades es fixin en la relació d’Aitana i Vicente. Què passarà entre ells?

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »