Celia Villalobos no paeix el canvi de govern i es posa a cridar a Antena 3

Rate this post

La diputada del PP, Celia Villalobos, no ha paït gens bé la moció de censura a Mariano Rajoy i l’accés al govern de Pedro Sánchez. Amb el cadàver polític de Rajoy encara calent al Congrés dels Diputats, Villalobos ja va queixar-se amargament davant el micròfon d’Ana Pastor a l’especial d’Al rojo vivo: “Os vais a aburrir mucho en La Sexta sin darle caña al PP to’l puto día’.

sexta ok

La Sexta

Ara la que ha donat canya toda la puta mañana ha estat ella, que ha tornat a parlar pels micròfons d’Atresmedia, en aquest cas, per Antena 3. Probablement a la senyora Villalobos li vagi la marxa i ho ha demostrat a Espejo público davant una Susanna Griso que no sabia quina cara posar.

villalobos2

Antena 3

Villalobos se les ha tingut amb el periodista Arsenio Escolar, traient-li en cara que el nou govern format per Sánchez és “ilegítimo“. Quan Escolar li ha recordat que es llegeixi l’article 113 de la Constitució (“El Congreso de los Diputados puede exigir la responsabilidad política del Gobierno mediante la adopción por mayoría absoluta de la moción de censura”), l’andalusa li ha saltat a la jugular: “Estoy cansada de oíros. ¿Tú eres el que dice quién tiene la razón y quién miente?. Ese Gobierno es ilegítimo porque no ha ganado unas solas elecciones”. Pots veure el moment clicant a la foto.

villalobos4

Antena 3

La presentadora del programa es posava les mans a la cara i tenia els ulls sortits pel que estava veient. L’espectacle tavernari ha deixat sense paraules Susanna Griso, però no els espectadors, que li han dit de tot a Villalobos menys delicious, tasty o sweet:

Pobra Celia. Cal entendre-la. S’ha estat tot el matí cansant-se d’escoltar veritats que no li agraden en lloc de poder estar a casa seva jugant al Candy Crush. 

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »