Celaá, assenyalada per Hermann Tertsch per no declarar un xalet de luxe

Rate this post

Aquest govern no accepta ultimàtums, Torra ja sap quina és la posició de Sánchez: llei i diàleg per mantenir la convivència“, així responia la portaveu del govern espanyol, Isabel Celaá, a l’ultimátum del president de la Generalitat demanant una negociació sobre l’autodeterminació.

isabel celaa - efe

Efe

Celaá, però, no ha respost encara a les informacions i paraules d’OkDiario i de periodistes com Hermann Tertsch, acusant-la d’ocultar en la seva declaració de béns un xalet de luxe d’1,5 milions, que té amb el seu marit en guanys.

Explica el mitjà que la ministra va fer de trilera en la seva declaració de fa unes setmanes. O això, o se li va passar per alt una modesta caseta que posseeix. En el document declarat, Celaá assegurava que el valor dels seus béns immobles era d’uns 195mil euros. Però OkDiario li ha buscat -i sembla que trobat- les pessigolles, localitzant l’esmentat xalet de luxe a Berango (Biscaia). Un immoble la valoració del qual certifiquen per un de similar que hi ha a la venda, d’1,55 milions. Una casa unifamiliar en un terreny de 4500m2, amb semisoterrani, quatre plantes, cambra d’aire, garatge, celler, set lavabos, nou habitacions o una cambra pel servei, entre d’altres particularitats.

Isabel Celaá efe

Efe

El diari ha accedit a una nota del Registre de la Propietat, on consta que Celaá i el seu marit, José Ignacio Aspichueta, són els propietaris en règim de guanys. En resum, que hauria d’haver inclòs en la seva declaració la meitat de la valoració de l’immoble. OkDiario explica amb ironia que els estranya la poca memòria de la portaveu, ja que “La propiedad difícilmente debería habérsele olvidado porque, además, está gravada con HIPOTECA a favor de la entidad BILBAO BIZKAIA KUTXA, por la apertura de cuenta corriente de crédito hasta un límite de CIENTO CUARENTA Y DOS MIL EUROS, y en garantía del saldo de la cuenta por todos los conceptos hasta un importe MAXIMO de CIENTO SETENTA MIL CUATROCIENTOS EUROS”. El mitjà, segons expliquen, ha realitzat sis trucades al departament de Comunicació del Ministeri. Totes sense ser correspostes. Veurem què diu properament Celaá sobre el xalet “oblidat”.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »