CCOO reclamarà una Catalunya “inclusiva, plural i amb drets” per la Diada

Rate this post

CCOO de Catalunya participarà en els actes de la Diada d’aquest dimarts al costat de la UGT i altres entitats per reclamar una Catalunya “inclusiva, plural i amb drets”, segons ha informat el sindicat aquest dilluns en un comunicat.

Diverses organitzacions sindicals i socials faran una ofrena floral al monument de Rafael Casanova per reivindicar al Govern polítiques socials per millorar les condicions de vida de les persones que viuen i treballen a Catalunya, i per lluitar contra la pobresa.

El secretari general del sindicat a Catalunya, Javier Pacheco, encapçalarà una delegació a la ronda de Sant Pere a partir de les 8.30 hores d’aquest dimarts.

D’altra banda, CCOO de Catalunya també ha participat en l’organització d’un acte per commemorar el 45è aniversari del cop d’estat a Xile i la mort del president Salvador Allende. L’homenatge tindrà lloc el mateix dimarts a la plaça de Salvador Allende del barri del Carmel de Barcelona, on se sentiran les últimes paraules de l’expresident xilè i es farà una ofrena floral.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »