Cayetano Rivera, enmig de les crítiques a Susanna Griso: "És increïble"

El torero Cayetano Rivera ha carregat al Twitter contra "importants periodistes" i presentadors que van animar als espectadors al fet que anessin a les marxes de el 8 de març.

Tot i que el torero no cita a cap, publica el seu missatge just el dia en què Susanna Griso, presentadora d'Espejo Público d'Antena 3 , ha estat trending topic per un vídeo en què animava a acudir a la manifestació feminista, just abans que esclatés del tot la crisi de l'coronavirus.

"És increïble veure com importants periodistes / presentadors passen del" No et quedis a casa, # 8m " a l'#quedateencasa i no tenen la dignitat de reconèixer el seu error, ni demanar perdó", ha escrit el torero. Curiosament el seu germà Fran Rivera és col·laborador habitual de Mirall Públic.

En qualsevol cas, Susanna Griso va demanar disculpes la setmana passada pel tractament que es va fer en el seu programa sobre el coronavirus i va admetre que ningú era conscient de la qual "venien a sobre".

"Escolta, jo la primera, que em vaig anar a una calçotada", ha reconegut. "Però els primers dies, sobretot, vostès recordaran allò de" això és com una grip '. Se'ns repetia fins a la sacietat. Hem volgut tranquil·litzar i potser ens hem equivocat i hem tranquil·litzat massa ", ha prosseguit.

Cayetano ha aprofitat el seu missatge per recordar que el Govern va fer el mateix, tot i que "almenys ara fan el correcte".

Fa tot just una setmana el torero va publicar un tuit similar en contra de les decisions de l'Executiu.

"Ningú els anava a deixar sense la seva manifestació propagandística de el 8 de març, ni tan sols el coronavirus mortal que ens amenaça. Irresponsabilitat per sobre de tot ", va escriure.

Font

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: