Cayetana Álvarez demana als barons del PSOE que es rebel·lin contra la “deriva reaccionària” de Sánchez

La portaveu del PP al Congrés dels diputats, Cayetana Álvarez de Toledo, ha assegurat aquest dilluns que el PSOE de Pedro Sánchez du a terme una “deriva reaccionària” i ha cridat als barons del partit per tal que mostrin les seves diferències amb les polítiques del partit. Concretament, s’ha adreçat als presidents d’Extremadura, Guillermo Fernández Vara, Castilla i la Manxa, Emiliano García Page, i de l’Aragó, Javier Lambán, respectivament. 

“Cada cop que hi ha una crisi, insto Vara, García Page o Lambán, que representen un altre PSOE, per tal que discrepin amb les polítiques del seu partit”, ha dit Álvarez de Toledo en entrevista amb Onda Cero. Cayetana ha defensat també que preferiria algun socialista “del PSOE de política comú” que “discrepi dels acords amb Bildu o del pacte de Barcelona” com a candidat a la presidència, però ha lamentat que “això mai succeeix” i ha culpat Sánchez de bloquejar el país.

La diputada prefereix una repetició electoral que un govern de Sánchez “sostingut pels separatistes i amb Bildu aplaudint”: “Prefereixo anar a les urnes que tenir un govern que faci mal al meu país”, ha asseverat. 

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: