“Catalunya va cap al desastre total”

El catedràtic de filologia catalana, escriptor i traductor, Salvador Oliva, ha afirmat que “els dos milions d’independentistes han estat enganyats” i ha culpat d’això a “la premsa, la televisió i el poder”.

Oliva ha manifestat que després de la intervenció de la Generalitat per part del Govern espanyol “va ser un error tremend no intervenir TV3” i ha advertit que “Catalunya va cap al desastre total”. “Vox va néixer gràcia al procés”, ha sentenciat.

“Quan Mas va triar a Puigdemont em vaig pessigar. No podia ser” ha manifestat el catedràtic, i considera que “als polítics independentistes només els interessa el poder, no els interessa ni la la llengua ni la cultura”.

Al seu judici, “culturalment el país està mort” i ha recordat que “fa temps vaig assistir a un assaig tots els actors estaven entusiasmats amb Pilar Rahola”. A més ha afirmat que “em van tirar de la UOC per Laura Borràs”. “Shakespare hauria tingut un filó amb el procés”, ha conclòs.

Oliva, que escriu cada dijous a El Quadern del diari El País, és traductor -especialitzat en els sonets de Shakespeare- i autor de més d’una dotzena d’obres entre assaig i poesia com “La rehumanización de l’art” (2015) i la novel·la en vers “Fugitius” (1994).

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: