Catalunya té més nous contagis que tota la resta d’Espanya junta

Catalunya és, amb diferència, la comunitat amb més nous casos de coronavirus diaris i més morts, segons les dades facilitades pel ministeri de Sanitat. Catalunya acumula més de la meitat dels nous contagis i de les morts de tot l’Estat.

En les darreres 24 hores, hi ha hagut un total de 1.831 nous casos de Covid-19 a l’Estat, dels quals 944 són catalans. La segona comunitat amb més casos nous és, a molta distància, Madrid, que en té 295.

A més, Catalunya presenta un increment de casos del 2%, molt per sobre de la resta de comunitats. Tret de Catalunya, només Castella i Lleó supera l’1%. La resta es mouen entre el 0% i l’1%. Madrid, en aquest cas, presenta un augment del 0,5%.

Pel que fa a les morts, del total de 331 que hi han hagut en el conjunt de l’Estat 133 pertanyen a Catalunya. La segueix Madrid amb 64 noves víctimes mortals i Castella-La Manxa amb 35.

A més, Catalunya acumula la gran majoria de casos de nous pacients ingressats a la UCI. Del total de 174 casos a les darreres 24 hores a tot l’Estat, 141 són catalans. Per contra, Catalunya també lidera la xifra de curats a les darreres 24 hores, amb 891 d’un total de 2.144 a tot l’Estat.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: