“Catalunya en groc”, la nova campanya de Crida per la Llibertat

Rate this post

“Sabeu què significa?”. Aquesta és la pregunta que Crida per la Llibertat adreça al públic estranger que visita Catalunya, una pregunta que va acompanyada d’un llaç groc i del lema “Catalunya en groc” escrit en anglès, francès, alemany i castellà. 

L’objectiu de la campanya, que es posarà en marxa el 4 de juliol i s’allargarà fins el 30 de setembre, és explicar al turisme que Catalunya vesteix de groc: des dels llaços grocs que porta la gent a les solapes, fins als balcons i institucions que també llueixen el groc. Per portar-ho a terme, Crida per la Llibertat demana a les persones que accedeixin al seu web i es descarreguin les infografies que han realitzat, que van acompanyades d’un codi QR que guiarà a l’usuari pels “anhels del poble català”, per la història del què ha passat a Catalunya darrerament i, també, “quin és el grau de repressió que estem patint”.

D’aquesta manera, la gent imprimirà les infografies i les repartirà pels hotels, restaurants, botigues i altres establiments “per ajudar-nos a fer que la campanya sigui exitosa i que arribi a molta gent”.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »