Casillas diu que tornarà al Madrid, cinc anys després de sortir per la porta del darrera

El mateix dia que Xavi s’acomiadava, amb un espectacular homenatge, del Camp Nou, un amic seu, Iker Casillas, jugava també el darrer partit amb l’equip de la seva vida. El porter, però, va sortir per la porta del darrera del Real Madrid, tot i que va guanyar títols i va ser tot un referent durant més d’una dècada en l’equip blanc.

El 23 de maig de 2015, el Madrid, amb Casillas de porter, va golejar (7-3) al Getafe i va tancar una temporada més sense la lliga. En tot cas, aquella darrera jornada del curs 2014/15 va ser la de l’adéu d’Iker davant la seva afició. Avui, el de Móstoles ho ha recordat amb un significatiu missatge a Twitter: “L’últim partit al Madrid. Un dia, tornaré.”

Casillas, que va jugar 16 temporades al primer equip del Real Madrid, completant 725 partits i aixecant 19 títols, va marxar al Porto, on s’hi va estar cinc anys. Fins que l’1 de maig de 2019 va patir un infart agut de miocardi que va tallar de cop la seva carrera. Des de llavors, els seus esforços s’han centrat a recuperar totalment la seva salut , sense renunciar a tornar a l’activitat futbolística. Iker encara no ha anunciat la retirada, però tot fa pensar que no trigarà a fer-ho ja que, el passat 17 de febrer, va revelar que presentarà candidatura a la presidència de la Federació Espanyola de Futbol.

Anar a la font – El Punt Avui – Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: