Casado insisteix a “posar ordre a Catalunya” i aplicar el 155

Rate this post

El president del Partit Popular, Pablo Casado, ha demanat aquest dijous al govern espanyol que “posi ordre a Catalunya” davant la “kale borroka independentista” i apliqui l’article 155 per agafar el control, ha dit, perquè “Catalunya està fora de si” ja que “el seu Govern no controla la situació”.

Així s’ha manifestat en referència a les imatges dels disturbis registrats aquest dijous passat en diferents ciutats catalanes on, segons el seu parer, el debat no és la “proporcionalitat” de la policia o el suport de la Conselleria d’Interior a l’actuació policial. El debat és “si s’està garantint que es compleixi llei i la convivència als carrers”, cosa que segons la seva opinió no s’està fent, de manera que el Govern de Pedro Sánchez té la responsabilitat de “posar ordre” i fer que “es compleixi la llei”.

Casado ha fet aquestes declaracions avui en un acte a Terol en el que ha presentat els candidats del Partit Popular a les tres capitals aragoneses, així com el candidat al Govern d’Aragó, i que comença a una gira per tot l’Estat per presentar els caps de llista en les pròximes eleccions municipals i autonòmiques de maig de 2019.

Sobre la situació política de Catalunya, ha apressat a què el Govern espanyol apliqui l’article 155 perquè, si no fos així, és “còmplice” de què no es compleixi la llei, i ha anunciat el compromís de suport del PP al Senat si decideix aplicar aquest article.

En aquest sentit, ha defensat les polítiques proposades pel seu partit perquè “imperi el seny, la llei i la convivència a Catalunya”, perquè segons el seu parer “això no dóna més de sí”, així que fins que Sánchez prengui la decisió de convocar eleccions, l’ha apressat a “agafar el control” a Catalunya, dels Mossos, dels mitjans de comunicació públics i de la Hisenda pública, per “recuperar la legalitat”.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »