Carrizosa es queixa a Torrent dels comentaris “deshumanitzants” de JxCat i ERC

Rate this post

L’estira i arronsa entre Ciutadans i els grups independentistes no cessa. Després de la forta topada que s’ha viscut aquest divendres al Parlament entre el portaveu del partit taronja, Carlos Carrizosa, i el diputat republicà Ruben Wagensberg, Cs ha enviat una carta a Torrent queixant-se del que consideren “pràctiques deshumanitzants” de JxCat i ERC. 

En un text signat pel mateix Carrizosa, la formació considera “vergonyós i lamentable” que els independentistes hagin utilitzat expressions que “tendeixen a la deshumanització” del seu grup. Així posa com a exemple les paraules dels portaveus de JxCat i ERC, Albert Batet i Anna Caula, on els acusaven de manca d’humanitat. 

Carrizosa considera que es tracta d’una “estratègia coordinada” i torna a incidir en els articles antics del president Quim Torra, per dir que formen part del “nacionalisme més excloent i degradant”. 

Per això, demanen a Torrent que “garanteixi en l’exercici de les seves funcions que tals pràctiques deshumanitzants no es tornin a repetir amb tota impunitat”. 

 

Anar a la font
Carlota Camps

Powered by WPeMatico

Translate »