Carmen Lomana vol ser alcaldessa de Madrid amb un programa com el d’Albiol

Rate this post

Carmen Lomana ha deixat bocabadats els seus seguidors. La mediàtica empresària està delectant tothom amb la seva participació a Masterchef, però avui es parla d’ella per un tema que no té res a veure amb els fogons. 

El programa està gravat, el que permet que avui l’hàgim pogut veure a Espejo Público. Susanna Griso l’ha entrevistat amb motiu d’una entrevista que Lomana ha concedit aquest estiu. Diez Minutos va interessar-se sobre la seva faceta més política, ja que la pija pijísima va dir que plantejaria presentar-se a alcaldessa de Madrid.

carmen lomana alcaldessa antena 3

Aquestes paraules van generar un munt de comentaris i la presentadora ha volgut preguntar-li si realment s’hi endinsarà aquest món. La resposta ha estat el més surrealista de tot, perquè ja té programa electoral i tot.

En primer lloc ha volgut deixar clar que li encanta la política, i que si encara no ha militat a cap partit, és perquè creu que això li restaria “llibertat de crítica”. Ara bé, creu que ha arribat el moment de fer una passa endavant: “M’agradaria donar uns anys de la meva vida al servei dels ciutadans de Madrid, fer-me alcaldessa perquè crec que hi ha moltíssimes coses a fer”.

Això sí, no ho vol fer des de dins de cap partit polític, perquè de fer-ho estaria movent-se només en funció dels interessos del partit i està totalment en contra d’aquesta pràctica. Creu firmament en la seva candidatura i així ho ha evidenciat: “Tinc dubtes i por però sé que podria fer-ho perfectament perquè tinc molt clar tot el que s’ha de fer. La gent potser no s’ho creu, però jo passejo per molts barris de Madrid i sé com estan les coses i la marginalitat que hi ha”.

Anem, però, a analitzar el programa electoral que planteja. En primer lloc vol aconseguir que Madrid “estigui més neta”. Un eslògan inspirat, segurament, en el “netegem Badalona” d’Albiol.

netegem Badalona

Després d’asfaltar tots els carrers, obriria la Gran Via a la circulació de vehicles. I d’aquí, passaria a prendre mesures per desallotjar els okupes mentre eliminaria la marginalitat de barris com Lavapiés, Usera o Vallecas.

carmen lomana programa electoral antena 3

S’ha mostrat molt crítica amb el sistema actual, ja que considera que l’única política que es fa és la de la por: “Només saben que posar multes i espantar els ciutadans. Sempre estem rebent reprimendes. Mai no ens donen cap alegria”.

Aconseguirà presentar una candidatura i convèncer la gent? Tindria vots? I d’arribar al poder, acabaria fent tot el que promet?

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »