Carlos Lozano busca brega a ‘GH’ i encén la casa

Rate this post

Fa una setmana de l’entrada de Carlos Lozano a la casa de Gran Hermano. Al costat de Kiko Rivera i Alyson va convertir-se en l’esperança de Paolo Vasile per revifar la baixa audiència del reality. Un objectiu que sembla que no han acabat de complir… seguint al pou tot i la presència dels famosos.

Carlos Lozano, però, és imprevisible. I ara s’ha convertit en el protagonista de l’última baralla que ha fet tremolar la casa. Els seus companys han fet evident el seu malestar, assegurant que ja estan cansats d’ell. I seguint aquesta mateixa tònica, el presentador tampoc s’ha mossegat la llengua.

Tot començava amb una proposta arriscada de Lozano, qui demanava que es creés una ràdio dels nominats perquè poguessin sincerar-se públicament. Mina, una de les concursants que es juga marxar aquesta setmana, va ser la primera en negar-se: “No parlaré amb certes persones”.

En un principi Lozano s’ha mostrat comprensiu, però en negar-se els altres nominats s’ha mostrat d’allò més enfadat: “Feu el que vulgueu, allà teniu la ràdio. No teniu remei”. I un cop al jardí, ha seguit cridant: “Aquesta actitud, tot el dia estirats… Com m’avorreixo, com una ostra! Fixa’t, sis dies i ja no els aguanto”.

Davant de les crítiques, no tots callaven: “Aquest es pensa que per ser famós ja li faré cas… Tu has vingut aquí a cremar la casa, i la casa cremarà quan jo ho digui, no quan tu ho diguis. M’és igual que vingui Carlos Lozano o Leo Messi”, opinava Christian G.

Una participació que ja comença a ser comentada. 

Powered by WPeMatico

Translate »