Carlos Herrera recluta Salvador Sostres per parlar sobre l’assetjament sexual

Rate this post

El programa de Carlos Herrera, ¿Cómo lo ves? (La 1), ha quedat relegat als dissabtes a causa de la pobre audiència que ha registrat en les tres edicions emeses. El presentador estrenarà nova ubicació a la graella amb l’objectiu de revertir la situació. De moment, l’espai acumula un gran nombre de comentaris negatius que han fet plantejar-se al programa una reestructuració i un canvi d’imatge.

Per fer-ho, Herrera ha reclutat un dels seus amics, el periodista Salvador Sostres. El columnista de l’ABC assistirà com a tertulià de ¿Cómo lo ves? per parlar de temes com la gestació subrogada o l’assetjament sexual. Un aspecte a l’ordre del dia arran dels escàndols protagonitzats pel productor Harvey Weinstein i l’actor Kevin Spacey.

La presència de Sostres al plató de TVE per parlar sobre un tema tan delicat crida l’atenció tenint en compte els seus polèmics precedents. Caracteritzat per comentaris i articles altisonants, el també escriptor compta amb un llarg historial de comentaris masclistes i conegudes patinades sobre menors d’edat.

Així doncs, la decisió de portar Sostres com a col·laborador pot resultar difícilment comprensible més enllà de la relació d’amistat que existeix amb el presentador. A més d’ell, també hi assistiran al debat Isabel Gemio, Marta Robles, Pepe Navarro i els ja habituals Cayetana Guillén Cuervo i Santiago Segura.  

Anar a la font
Marc Mestres

Powered by WPeMatico

Translate »