Carlos Herrera es torna boig amb que Puigdemont guanyi el Nobel de la Pau

Rate this post

Desconeixem quins diaris llegeix Carlos Herrera cada matí quan esmorza. Probablement La Razón o l’ABC. Si tenia la revista Time també al seu despatx, possiblement a partir d’ara la faci servir per collar una pota ranca de la taula. La publicació nordamericana ha assenyalat, en un article, que Carles Puigdemont és un dels noms que optarien a endur-se el premi Nobel de la Pau d’enguany. Un escrit que recull les prediccions de les cases d’apostes i on es destaca la celebració del referèndum i la situació actual del president a Bèlgica com a punts a favor. Amb ell, altres noms com Donald Trump o el Papa Francesc, opten a un premi que ja va guanyar fa uns anys el president dels Estats Units.

obama nobel

ThoghtCo

Herrera està que trina. Un “defensor” de la pau i les llibertats com ell no podria acceptar així com així que un “pastelero de Gerona”, com l’ha definit aquest matí a la COPE, s’endugui un reconeixement com aquest. La seva reacció? D’incredulitat i escarni a parts iguals. Puigdemont en la diana i la redacció de Time que no se’n salva: “yo no sé que fuman ahí… qué fuman o qué beben. Pero, ¿de verdad que estamos hablando en serio? ¿Puigdemont premio Nobel de la Paz?“.

carlos herrera @elplural

@elplural

El director i presentador d’Herrera en COPE anava més enllà i també tenia tenia estopa per repartir als membres del comitè de premis: “Igual lo han hecho porque también fuman y beben y que unas veces le han dado el premio de forma preventiva a Barack Obama. Pues bien, en esta ocasión han incluido en el listado a Kim Jong-un y a Puigdemont“, ha continuat el periodista, que se’n feia creus: “Pero, vamos a ver, ¿saben quién es Puigdemont? ¿Lo han visto alguna vez, lo han conocido?“. Que nosaltres sapiguem, ell tampoc no ha anat a prendre un cafè amb Carles Puigdemont i bé que parla d’ell cada dos minuts.

puigdemont acn

ACN

La verdad es que como chiste queda muy bien. ¡Pero ojo, que estos cretinos del Premio Nobel son capaces de dárselo! Que podría ser”, resumeix Herrera. El grup Objetivo Birmania, es va fer famós als anys 80 cantant un tema que deia “vaya lío, los amigos de mis amigas son mis amigos”. Queda clar quin és l’Objetivo Herrera: “los enemigos de mis enemigos son mis enemigos”. Que el rei de Suècia no l’esperi a la Sala de Concerts d’Estocolm el pròxim 10 de desembre.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »