Carles Francino s’ha casat a Altafulla amb la cantant de soul Izah

Rate this post

Febrada de casaments a Catalunya l’últim cap de setmana de juny: el del germà d’Elon Musk, l’amo de Tesla, a Empúries, on està convidat Barack Obama, el de Santi Vila a Olot, que repeteix després del seu divorci, i ara el d’un dels actors més desitjats del país, Carles Francino, a Altafulla. El fill del locutor de la Cadena SER s’ha casat amb una altra artista, la cantant anglo-catalana de soul Izah. L’actor, gelós de la seva intimitat, no ha penjat una sola imatge a les seves xarxes socials, però algun dels convidats sí que ha gravat amb un mòbil la sortida dels nuvis i s’ha pogut extreure un frame de mala qualitat:

boda carles francino instagram

El nuvi ha trigat 37 anys a fer el pas de casar-se, potser conscient del disgust que suposaria per totes les seves fans, que el consideren un dels actors més atractius, i bons professionals, de la seva generació. Però qui ha aconseguit que l’actor abandonés la solteria és una dona no menys atractiva i bona professional. Una parella que seria carn de photo-call si a Catalunya es fessin photo-calls. Ens resignarem amb les seves respectives xarxes socials:

 

A post shared by izah (@izahblues) on

 

A post shared by Litows (@carles_francino) on

D’entre els tres casaments de celebrities a Catalunya, Musk, Vila i Francino, ens quedem amb aquest últim. Visca els nuvis (els sis).

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »