Carles Francino es lamenta: “Estic desolat, ja no sé què fer”

Rate this post

El presentador i director de La Ventana (Cadena SER), Carles Francino, s’ha mostrat cansat i fart del conflicte català: “Estic desolat, ja no se què fer ni què dir”, ha confessat el periodista català en el seu espai d’opinió.

Francino entén que la situació cada cop és més complicada i no s’acaba de creure els darrers episodis que s’estan donant: “Ja no puc més de pàtries, banderes, justiciers, proclames i d’èpica. No em ve de gust aprofundir en res; ni polític, ni judicial… res. Només confessar com em sento. I em sento fatal”, ha sentenciat.

La Ventana – Cadena SER

Jugant amb el nom del programa que condueix, el presentador ha posat punt i final al discurs remarcant el seu sentir: “Una finestra serveix per mirar, però també per ser vist. I avui, ja em perdonaran, l’últim que vull és amagar-me”.

Anteriorment, Francino havia admès sentir enveja d’humoristes com Andreu Buenafuente, el Gran Wyoming o el programa Polònia per tenir vàlvules escapatòries davant d’una realitat cada cop més “complicada” i “inexplicable”. Malgrat això, ha dit que no pensa deixa de fer La Ventana perquè li agrada “massa” el periodisme i respecta els oients “per sobre de qualsevol cosa”.  

Anar a la font
Marc Mestres

Powered by WPeMatico

Translate »