Cap de setmana amb força nuvolositat i ruixats irregulars

Rate this post

Després d’un divendres que va resultar ser força estable en general, aquest cap de setmana, ens porta a parlar d’un nou canvi de temps traduït en un augment de la nuvolositat i pot ser alguns ruixats en alguns trams de la costa, com ja ha passat aquesta nit, on s’han recollit 3 litres/m2 a Sant Andreu de la Barca. Les temperatures mínimes, han patit un clar ascens degut a aquest augment dels núvols.

Durant aquest matí de dissabte, esperem que la nuvolositat segueixi sent compacta en la majoria d’indrets de la costa i prelitoral, amb més ullades de sol cap a ponent i al Pirineu. No es descarta abans del migdia, que algun ruixat pugui afectar la costa daurada i sud de la costa central, però en principi, les quantitats de precipitació més significatives, haurien de quedar circumscrites mar endins.

Durant la tarda, es mantindrà la mateixa situació, però hi ha més probabilitats, de que alguns d’aquests ruixats afectin més trams de la costa, fins i tot, de cara al vespre, podrien fregar el nord de la costa central o la Costa Brava sud.

Les temperatures màximes baixaran lleugerament a la costa i al prelitoral, mentre que es mantindran sense grans canvis en indrets de l’interior i al Pirineu.

De cara a diumenge, el pronòstic encara és insegur. Tot i això, ens inclinem per alguns mapes que donen encara la possibilitat d’alguns ruixats cap a les terres de l’Ebre durant el matí, amb més sol cap a indrets de l’interior i nord del litoral i prelitoral. Durant la tarda, els ruixats i les tempestes reapareixerien de nou cap a sectors del Pirineu i Prepirineu, aquests amb més intensitat.

 

 

 

Anar a la font

Powered by WPeMatico

Translate »