Canvi de look de Ricard Ustrell: s’afaita i es deixa bigotet. “Sembla de 1917”

A TV3 hi ha una passa: els canvis de look. En pocs dies hem vist la presentadora dels esports Marta Bosch tallar-se molt els cabells i a Toni Soler posant-se ulleres. A l'Està passant va preferir fer escarni del canvi de look de Ricard Ustrell.

ustrekl pujol tv3

TV3

A Planta baixa s'hi entrevistava l'enèsim polític, Eduard Pujol, i Toni Soler al vespre se'n fot: "M'heu de perdonar però no he sentit res del que deia l'Eduard Pujol. Estava massa absort en el bigoti que s'ha deixat Ustrell. Hi ha dret a això? Ha passat de presentador de TV3 a figurant de la pel·lícula 1917. Home Ricard!".

Ustrell: "Tinc la crisi dels 40 als 29". El canvi es diu afaitar-se, però aturar-se a l'últim moment i deixar-se el bigotet. Al seu programa hi veien una raresa. A PB sona música de Queen mentre Ustrell corre pel plató i li diuen "Sembles Freddy Mercury, o Albert Serra". Maiol Roger: "Tu ets el propietari d'aquest programa". No ben bé. El programa és de TV3 i dels catalans que el paguen (3 milions cent trenta-set mil quatre-cents euros amb 87 cèntims). El tema avui és el bigotet.

ABANS:

ricard ustrell tv3

TV3

DESPRÉS:

freddy mercury TV3

TV3

insta ustrell

Instastories

Ustrell ha penjat una enquesta a instagram sobre el seu bigoti. "Us agrada?" L'enquesta no és sobre el seu programa. Només sobre el seu bigoti. 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: