Campanya contra Gerard Piqué, que s’emprenya per unes fotos de grades buides

Gerard Piqué és un superdotat. Pot tenir partit del Barça la mateixa setmana que posa en joc la seva Copa Davis revolucionària. Entre entrenaments de futbol assumeix l'aposta empresarial, però no tots comparteixen la seva il·lusió. El món del tennis és clàssic i es resisteix als canvis. A Wimbledon encara no es pot vestir si no és de blanc. I a Madrid, on es disputa el seu torneig de nacions de tennis, alguns se la tenien guardada al jugador del Barça. El seu error és contestar-los.

Filip Dewulf és un extennista belga que fa una foto tendenciosa de les graderies de la Davis semi-buides i amb mala llet només compta 15 espectadors. Piqué li ha respost amb una altra foto preguntant-li si de debò només veu 15 persones:

gerard pique tennis 2 efe

EFE

Que a Piqué li tenen ganes es veu fent un cop d'ull als haters de twitter:

gerard pique tennis efe

EFE

Els inicis són durs i l'esport no sempre omple, com demostren els fallits  Jocs de Mediterrani a Tarragona. Piqué ha fet una aposta i l'està començant. S'hi juga els seus diners i els dels patrocinadors que ha aconseguit. El temps dirà si és un èxit però molts estaven desitjant enterrar-lo abans d'hora. Si el tennis interessa a Madrid o no, és cosa de madrilenys.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: