Calleri: “Encara no he trobat el lloc ideal per quedar-me, espero que sigui aquest”

Jonathan Calleri ha estat presentat aquest dimarts a l’RCDE Stadium com a nou jugador de l’Espanyol. El davanter argentí s’ha mostrat optimista després d’un estiu que se li ha fet “una mica llarg”. L’argentí arriba “amb moltes ganes d’aconseguir coses importants”, anímicament bé i amb ganes de fer el seu “millor any a la Lliga”. Calleri no s’ha volgut marcar cap xifra de gols a final de curs, i ha deixat clar que no arriba per ser el relleu del Panda. “No vinc a substituir ningú, sinó a fer-me un nom aquí. Soc Calleri, tinc la meva pròpia personalitat i vinc a jugar a l’Espanyol. Soc un jugador nou. No tinc res a perdre, no tinc pressió. Tinc ganes d’objectius grans”, ha afirmat el punta, que ha deixat clar que “no podia deixar escapar una oportunitat així”.  

L’Espanyol pagarà 250.000 euros per la seva cessió per un any, i es reserva una opció de compra de 25 milions, un preu que no li preocupa. “El preu no el poso jo, sinó el Deportivo Maldonado i l’Espanyol”, ha assegurat el jugador, que ha assegurat que seran les seves actuacions les que faran plantejar al club fer efectiva l’opció de compra. “No em condiciona el preu, ja que a la majoria de llocs on he anat no tenia opcions de compra, i al final és pràcticament el mateix. Només penso en estar bé físicament, les meves actuacions diran quin és el meu preu real”. 

Quan li han preguntat per la manca d’estabilitat viscuda els últims anys, en què ha enllaçat diverses cessions, Calleri ha reconegut que li agradaria estar més anys en un mateix club. “No és agradable estar sempre prestat. Encara no he trobat el lloc ideal per quedar-me. Tan de bo aquest sigui el lloc per quedar-me molts anys”, ha afirmat. Calleri també ha dit que ha tret bones sensacions de la seva primera conversa amb el tècnic, David Gallego. “M’agrada perquè és un tipus molt directe, que té les coses molt clares i els objectius molt ben plantejats. Sap què vol. Tots estem molt convençuts de com jugar. Hem parlat de la meva forma física, de com estava, del meu entrenament i de com seguirem per posar-me a punt i estar al 100% físicament”. Sobre el seu estat físic, ha aclarit que se sent bé, perquè ha preparat la pretemporada “a consciència”, sabent que el seu destí tardaria a resoldre’s.  

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: